Copyright © Welcome to Hood's Hanok
Design by Dzignine
Monday, November 2, 2009

AWAS!! Virus Baru Sedang Menular!!

Virus URB

AWAS!! virus ini baru saja menular dan amat berbahaya. Ianya amat mudah berjangkit. Sesape yg terdedah pada virus ini akan menjadi lemah serta merta. Virus ini menyerang terutamanya pada organ2 dalaman seperti jantung, hati dan otak. penghidap virus ini akan mengalami gangguan kesihatan yang serius - degupan jantung akan menjadi laju, hati akan menjadi gundah gulana dan otak pula akan berdenyut-deyut sbb kejer obertaim brangan sentiasa. kebanyakan pakar menyatakan bahawa virus ini mempunyai banyak persamaan dengan virus BOF yang telah melanda tidak lama dahulu.

PERINGATAN - risko gangguan kesihatan adalah atas tanggungjawab sendiri..

hua.. siyes giler bunyiknyer..
so amende tuh virus URB? virus ni baru saja diedarkan oleh pihak SBS (lagi satu channel tibi korea yg xde kt mesia, chess!!). ia sebenarnya jodol sabuah drama baru iaitu U R Beautiful. Antara peneraju utama drama ni ialah Jang Geun-Suk (dulu hero drama Beethoven Virus), Park Shin-Hye (penah blakon drama Stairway to Heaven) & Lee Hong-Ki (vokal utama tuk kompolan FT Island - toiboi akak.. huhu) tuk ribiu citer ini, boleh rujuk pada laman belok chingu2 akak..


hehe.. jgn maraa, nnti kene jual..

yg sebenonyer, akak nk fokus pada toiboi hongki akak tu.. ni gambo dia bersama2 ahlil ben FT Island nyer.. tu citer tuk next en3 okeh.. arasso..?

alalala comeynye dia.. saranghaeyo juge..

9 ngomelan:

ruha says:
at: November 2, 2009 at 5:12 PM said...

lerr nak promote toy boy die rupernye, ingatkan virus ape lah tadi , saspen mak

xXrucciXx says:
at: November 2, 2009 at 5:48 PM said...

wahahaahah..tau takper...nak promote toyboy die sampai terlupa nama A.N.Jell ku Shinwoo oppa! Eh, oppa ke? 2 taun muda dr ambe...akekekeke

ashie023 says:
at: November 2, 2009 at 6:03 PM said...

ermphhhh...toy boy dier....muhehhehe,..ok ok..aku paham...hehhehe...

HuRuL_AiNi says:
at: November 2, 2009 at 11:55 PM said...

hahahaha...betul3....ni memang virus la cerita ni...ambe, waiem-unnie, shee-chan, ashie-unnie, kimchi ngan kak hood skali dah update pasal drama yg BARU tayang ni...memang hebat penangan virus ni...hahaha

hood says:
at: November 4, 2009 at 12:58 PM said...

ruha.. mmg siyes pengangan virus tuh..

hood says:
at: November 4, 2009 at 12:59 PM said...

eh sori la chek kimci, oppa mu lupe nk menshen.. sbb eksaited sgt nengok toiboi akak yg kiut miut tuh, mianhe..

hood says:
at: November 4, 2009 at 1:00 PM said...

ashie.. mende yg mu paham? ambe yg dok paham..

hood says:
at: November 4, 2009 at 1:01 PM said...

hu rul, akak x kose nk ribiu.. nk ngomen pn nanti2 la.. layan nengok je dulu, heheh

waiem says:
at: November 4, 2009 at 2:30 PM said...

paham2...hehehe